FRAMGÅNGSMODELLEN

Vad skiljer oss
från andra?

Affärsutvecklare, organisationsutvecklare, säljutbildare, teamcoacher, marknadsförare och konsulter jobbar oftast inom ett segment och hjälper sin kund inom en specifik del. ER-Konsults framgångsmodell inkluderar hela processen, från företagets innersta kärna och hela vägen ut på marknaden.

Vi har verktygen för analys och strategi, mål och resultat, affärsplan och positionering, vinnande försäljning och kreativ kommunikation. Samt en arbetsprocess som väcker glöd, engagemang och delaktighet hos alla anställda.

Här är framgångsmodellen:

Analys & strategi

Utveckling kräver utveckling. En offensiv affärs-/marknadsplan ger nya lönsamma marknadsandelar och en tydlig färdriktning för företaget.

Vinn din marknad:
Affärsplan
Vision
Affärsidé/mission
Kärnvärden
Varumärkeslöfte
Barriärmål
Milstolpar
Handlingsplan

Genomförande inåt

Varje individ i organisationen är viktig för hur stort genomslag affärsplanen får. Att få alla att gå åt samma håll, skapar framgång och rätt företagskultur.

Verktygen:

Genomförande utåt

När affärsplan, kärnvärden och varumärkeslöfte sitter internt och vi kan leverera vad vi lovar, så är det tid att kommunicera med omvärlden.

Verktygen:

  • Marknadskommunikation. Kommunikationsstrategi, aktivitetsplan.
  • Vinnande försäljning. Säljträning som bygger en framgångsstandard som alla kan följa i det dagliga säljarbetet.

Kundens upplevelse

Allt vi trimmat och vässat, formulerat och planerat internt i organisationen får genomslag på marknaden först när vi kommunicerar. När löfte och leverans överensstämmer får företaget trovärdighet och nöjda kunder som kommer tillbaka. Den totala varumärkesupplevelsen, säger någon. ER-Konsults framgångsmodell säger vi.

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Så arbetar vi

Med effektiva arbetsmodeller och verktyg för produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet når vi hela vägen tillsammans.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

Ästad Vingård

ER-konsulten Håkan Berntsson började sitt arbete med Ästad Vingård redan 2013. Då var omsättningen 22 MSEK och i år kommer den att landa på cirka 70 MSEK.  2019 blev Ästad Vingård utsedd till årets företag i Varberg och 2020 till årets företag i Halland och samma år på plats tre i Årets Företag i Sverige.
Läs fler nyheter