Jobba hos oss

VI VILL ALLTID BLI FLER

Alla som arbetar inom ER-Konsult har egen erfarenhet från näringslivet och hur företag kan ta sig från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag i hela Sverige. Vi behöver fler fristående konsulter med rätt kunskap och inställning. Har du det som krävs?

Ta kontakt med oss eller skicka en intresseanmälan med CV till:

Johan Pehrson, VD.
Tel 0705-11 87 01,
johan.pehrson@er-konsult.se

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Bryt ner, bygg upp, få det att hända. Våra metoder och verktyg har använts sedan 1982. Produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet är alltid aktuellt.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

ER-Konsults fjärde Gasellföretag

Nyhet 2019-01-14 Ett gasellföretag är ett företag som haft en tillväxt utöver det vanliga och dubblat sin omsättning på tre år samtidigt som man lyckats vara lönsamma. Varje år utser Dagens Industri tillväxtföretag för varje län. Randek AB i Falkenberg, blev via sitt moderföretag Nordiska Truss trea bland Gasellföretagen i Halland Omsättning 2017 194 Mkr
Läs fler nyheter