Jobba hos oss

VI VILL ALLTID BLI FLER

Alla som arbetar inom ER-Konsult har egen erfarenhet från näringslivet och hur företag kan ta sig från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag i hela Sverige. Vi behöver fler fristående konsulter med rätt kunskap och inställning. Har du det som krävs?

Ta kontakt med oss eller skicka en intresseanmälan med CV till:

Johan Pehrson, VD.
Tel 0705-11 87 01,
johan.pehrson@er-konsult.se

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Bryt ner, bygg upp, få det att hända. Våra metoder och verktyg har använts sedan 1982. Produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet är alltid aktuellt.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

Håkan Berndsson Er-Konsult korad till Kronobergs bästa ordförande 2018

Varje år delas guldklubban ut till den styrelseordförande som utmärkt sig för ett extra ordinärt styrelsearbete och ordförandeskap. Håkan får den i kategorin onoterade bolag. Utmärkelsen instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkademin och har som ändamål att lyfta fram styrelseordförandens viktiga roll för bolagets framgång. Guldklubban 2018 får Håkan för sitt arbete med GEHAB i
Läs fler nyheter