Jobba hos oss

VI VILL ALLTID BLI FLER

Alla som arbetar inom ER-Konsult har egen erfarenhet från näringslivet och hur företag kan ta sig från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag i hela Sverige. Vi behöver fler fristående konsulter med rätt kunskap och inställning. Har du det som krävs?

Ta kontakt med oss eller skicka en intresseanmälan med CV till:

Johan Pehrson, VD.
Tel 0705-11 87 01,
johan.pehrson@er-konsult.se

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Bryt ner, bygg upp, få det att hända. Våra metoder och verktyg har använts sedan 1982. Produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet är alltid aktuellt.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

Ragnarssons: Från 1,5 MSEK till 10,5 MSEK 

2016-12-01 // Familjen Ragnarsson föder upp smågrisar på ett naturligt sätt på gården i Tvååker. Roland Nilsson och ER-Konsult har jobbat fram och implementerat en professionell syn på på affärsutveckling. Arbetet har innefattat hela resan, från affärsidé och vision till erbjudande, marknadsföring och försäljning. Idag är varumärket Ragnarsson starkt och efterfrågan på produkterna är stor.
Läs fler nyheter