Så arbetar vi

HELA VÄGEN TILLSAMMANS

Alla vi som jobbar på ER-Konsult har egen erfarenhet av medgång och motlut i näringslivet. Allt vi lärt oss har omvandlats och finslipats till enkla och effektiva arbetsmodeller som leder från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag, genom produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet.

Det säkraste sättet att få igång tillväxtspiralen är att få hela laget att jobba mot samma mål. Vi som kommer utifrån har lättare att bryta barriärer, väcka diskussion och påverka attityder. Vi jobbar med hela verksamheten, hela vägen, i engagerande workshops på plats hos er, coachning på individnivå eller utveckling av ledningsgrupp och styrelse.

Läs mer om framgångsmodellen.

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Med effektiva arbetsmodeller och verktyg för produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet når vi hela vägen tillsammans.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

ER-Konsults fjärde Gasellföretag

Nyhet 2019-01-14 Ett gasellföretag är ett företag som haft en tillväxt utöver det vanliga och dubblat sin omsättning på tre år samtidigt som man lyckats vara lönsamma. Varje år utser Dagens Industri tillväxtföretag för varje län. Randek AB i Falkenberg, blev via sitt moderföretag Nordiska Truss trea bland Gasellföretagen i Halland Omsättning 2017 194 Mkr
Läs fler nyheter