Så arbetar vi

HELA VÄGEN TILLSAMMANS

Alla vi som jobbar på ER-Konsult har egen erfarenhet av medgång och motlut i näringslivet. Allt vi lärt oss har omvandlats och finslipats till enkla och effektiva arbetsmodeller som leder från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag, genom produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet.

Det säkraste sättet att få igång tillväxtspiralen är att få hela laget att jobba mot samma mål. Vi som kommer utifrån har lättare att bryta barriärer, väcka diskussion och påverka attityder. Vi jobbar med hela verksamheten, hela vägen, i engagerande workshops på plats hos er, coachning på individnivå eller utveckling av ledningsgrupp och styrelse.

Läs mer om framgångsmodellen.

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Med effektiva arbetsmodeller och verktyg för produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet når vi hela vägen tillsammans.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

”En fruktansvärt bra kurs”, lagerarbetare på Hisab Joker

2017-06-05 // ER-Konsults koncept Förbättringsfabriken genomfördes under en dags workshop med alla 25 anställda på Hisab Joker i Varberg. Några temafrågor för dagen var ”Hur kan vi arbeta smartare och effektivare” och ”Hur kan vi spara kostnader”.
Läs fler nyheter