Så arbetar vi

HELA VÄGEN TILLSAMMANS

Alla vi som jobbar på ER-Konsult har egen erfarenhet av medgång och motlut i näringslivet. Allt vi lärt oss har omvandlats och finslipats till enkla och effektiva arbetsmodeller som leder från bra till bäst. Sedan 1982 har vi skapat tillväxt och lönsamhet i många hundratals företag, genom produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet.

Det säkraste sättet att få igång tillväxtspiralen är att få hela laget att jobba mot samma mål. Vi som kommer utifrån har lättare att bryta barriärer, väcka diskussion och påverka attityder. Vi jobbar med hela verksamheten, hela vägen, i engagerande workshops på plats hos er, coachning på individnivå eller utveckling av ledningsgrupp och styrelse.

Läs mer om framgångsmodellen.

Träffa oss

Förutsättningslösa möten är meningslösa möten. Vi arrangerar olika typer av minimöten, där vi ger konkreta tips för just ditt företag. Helt kostnadsfritt.

Kontakta oss

Framgångsmodellen

Om det vi säger är det vi också gör, så blir vi inte bara trodda och valda. Vi får lojala kunder och utvecklar företaget från bra till bäst.

Här är modellen

Så arbetar vi

Med effektiva arbetsmodeller och verktyg för produktivitet, trivsel, marknadstänkande och delaktighet når vi hela vägen tillsammans.

Våra metoder

Nyheter

{{get_title}}

{{get_content}}

Håkan Berndsson Er-Konsult korad till Kronobergs bästa ordförande 2018

Varje år delas guldklubban ut till den styrelseordförande som utmärkt sig för ett extra ordinärt styrelsearbete och ordförandeskap. Håkan får den i kategorin onoterade bolag. Utmärkelsen instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkademin och har som ändamål att lyfta fram styrelseordförandens viktiga roll för bolagets framgång. Guldklubban 2018 får Håkan för sitt arbete med GEHAB i
Läs fler nyheter