2012-08-21 // Inte bara det som finns i naturen växer under sommaren, det har ER-Konsult också gjort:

Urban Widén Vallda i norra Halland, 47 år, verksam som konsult i eget bolag sedan 2007. Urban har jobbat med projekt inom ISO 9000, Lean production, marknadsföring, försäljning, affärsplaner och Laser-utbildning. Tidigare arbetade Urban under en lång följd av år i olika nyckelpositioner för Permanova Lasersystem. Urban har som målsättning att skapa samklang mellan människor och strategi för ett enastående resultat.

Håkan Berndtsson Varberg, 58 år, är idag verksam som konsult i eget bolag. Håkan har ett stort intresse för och lång erfarenhet av ledarskap, organisationsutveckling, change management och Lean. Han har många års arbetslivserfarenhet inom pappers- och massaindustrin framförallt inom underhåll. Det ledde till arbete som General Maintenance Manager på Volvo Torslanda och sedan Production Manager på samma företag. Han gick sedan vidare till jobbet som Manager Engine Manufacturing på Volvo Cars med totalt 2900 anställda i Sverige och Belgien.

Matz Liljekvist Bjärred i Skåne, 46 år och jobbar just nu med strategi och affärsutveckling från eget konsultbolag. Tidigare var Matz övergripande ansvarig för produktutveckling och permanent medlem av ledningsgruppen på Cardo Flow Solutions. Innan dess har han i många år jobbat i olika chefspositioner inom ITT Flygt i framförallt Latinamerika bl a sex år som General Manager Latin America stationerad i Miami i USA med resultatansvar för 9 dotterbolag och 350 anställda. Under dessa år sysslade han bl a med strategiutveckling och implementering, ledarskapsutveckling, uppköps- och sammanslagningsprocesser och utbildade sig också inom Lean Sex Sigma.